Cum ajungeti la PIM-2005 Conferinta PIM 2005 este organizata de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare (INCDTIM) in colaborare cu Facultatea de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai.

In ziua de miercuri, 21 septembrie, intre orele 8.00 - 20.00, secretariatul Conferintei va functiona la sediul Institutului. Din 22 pana in 24 septembrie, secretariatul PIM va functiona la Facultatea de Fizica, locul unde se vor desfasura lucrarile conferintei.

Istitutul, mai cunoscut in Cluj sub apelativul de "ITIM", este situat pe str. Donath nr. 71 - 103, vis a vis de Casa Radio, un edificiu stiut de toti clujenii si in aceeasi curte cu Institutul de Chimie, si el foarte cunoscut.
Facultatea de Fizica este amplasata in cladirea principala a Universitatii Babes-Bolyai, pe strada M. Kogalniceanu nr.1

Sosind din alta localitate, va recomandam sa faceti primul drum la secretariatul PIM. Aici puteti primi asistenta pentru a rezolva avantajos problema cazarii.
Pana la institut ajung autobusele 26, 27, 28, 30 - statia terminus din Cartierul Grigorescu.
Un bilet de autobus, care da drepul la doua calatorii, costa 2.2 RON (22 mii lei) si se cumpara de la tonete aflate in statiile de bus

Daca sositi cu trenul
Din Piata Garii luati autobusul 27. Coborati la ultima statie. De aici pana la institut mai aveti cam 300 m. de mers pe jos, pe strada Miraslau.

Daca sositi cu avionul
De regula, la aeroport veti gasi un autobus al companiei TAROM, care va aduce pana in centrul orasului, in Piata Mihai Viteazul. Daca nu gasiti acest autobus, luati autobusul 8, cu oprire chiar in fata aeroportului. Si acesta va aduce in Piata Mihai Viteazul. De aici luati autobusul 28, pana la statia terminus. De la statia de autobus, pana la institut mai aveti cam 300 m. de mers pe jos, pe strada Miraslau.

Pentru a ajunge la Facultatea de Fizica
De la gara luati autobusul 35 pana la statia din Piata Stefan cel Mare
De la Aeroport, autobusul TAROM sau autobusul 8 pana in Piata Mihai Viteazul, apoi autobusul 35 pana in Piata Stefan cel Mare. De aici mai sunt aproximativ 800 m. de mers pe jos, pe strada I. Bratianu.

Telefon INCDTIM: 0264 584037 int. 157 sau 0264 584616
Consultati harta

back